Fjala e fundit e Sokrat Bubës: Roman (Albanian Edition) Ky liber eshte fitues i cmimit te pare ne Konkursin Kombetar te letersise per vitin 2013
Mërgata e qyqeve (Volume 2) (Albanian Edition) Lexoni histori te jashtezakonshme emigracioni dhe spiunazhi
Hija e mallkuar (Albanian Edition) Histori njerezore e nje jete emigranti ne Greqi
Të humburit (Albanian Edition) Histori e jashtezakonshme, rrefim fantastik
Gjakmarrja:Albanian Highlander's Social Obligation
Lahuta e Malësisë (Albanian Edition) Nje liber qe duhet ta kete cdo shqiptar ne biblioteken e vet